Workshop regel je werkenergie!

 

Regel je werkenergie in 2 ochtenden

Regel je werkenergie zodat je met meer plezier je werk doet en meer dan genoeg energie over houdt voor andere activiteiten.

Wil jij, als professional, energiek blijven werken en wil je inzicht in hoe je met minder moeite de balans in je leven optimaal houdt? Dan is het goed om eens stil te staan en te ontdekken waar jij winst kunt pakken als het gaat om persoonlijke en professionele groei. Woensdagochtend 16 en 23 november a.s. zijn daarvoor mooie momenten.

Loop je regelmatig tegen je grenzen aan? Maak je structureel overuren? Houd je geen energie over voor je privéleven? Weet je nog wat je in je werk wilt betekenen.Vraag je je af hoe lang je je werk op deze manier kan volhouden? En wil je daar nu serieus verandering in brengen?. Geef je dan op voor deze workshop. Er is meer aan te doen dan je op dit moment denkt.

Wat gaan we doen?

Een workshop verdeeld over 2 ochtenden waarin je:

  • stil staat bij jouw ‘why’; jouw drijfveren en waarden
  • inzicht creëert in hoe jouw balans op dit moment is
  • inzicht krijgt in wat jij kan ontwikkelen om bij te sturen
  • een concreet actieplan

Met maximaal 7 deelnemers gaan we op een goed bereikbare en fijne locatie in Amersfoort met verschillende werkvormen aan de slag. We gaan op zoek naar wat jij nodig hebt om die energieke professional te blijven (of weer te worden).

Wanneer:  2 woensdagochtenden: januari 2017, andere info volgt

Jouw investering voor twee ochtenden: € 149,– incl. btw

Boek je met twee personen tegelijk dan is je investering p.p. € 129,– exl. btw.

Wacht niet te lang. Meld je hier aan!