18 – 22 september 2017 : Week van de loopbaan!

Logo Week van de Loopbaan

 

 

 

 

 

In de week van 18 tot en met 22 september a.s. openen loopbaanprofessionals  hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.

Iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaan kan in deze week kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur in de buurt. Ook als je werkzoekend bent en wat wat tips voor solliciteren  (CV check, linkedIn etc.) kunt gebruiken, ben je van harte welkom. Een goede manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een loopbaanprofessional.

In Amersfoort hebben 4 loopbaanadviseurs de krachten gebundeld waardoor er gedurende de Week van de Loopbaan 2 locaties beschikbaar zijn voor individuele gesprekken. Op locatie De Hoef (werk@werknet033.nl) tref je Anneke van Dijck en Carla Huppelschoten, op locatie Calveen
weekvandeloopbaan@peer033.nl zijn Jeanette Seesing en Birgit Frijlink aanwezig bij Peer. Onder aan deze pagina vind je de beschikbare dagen en tijdstippen.
 In voorgaande jaren was de belangstelling groot, dus het is raadzaam om tijdig te reserveren. Je meld je aan voor een kosteloos gesprek door even een mail te sturen naar de betreffende locatie met daar in je voorkeurdag- en tijdstip.

  Verken de meerwaarde van een loopbaanprofessional.  Wij nodigen  je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken.


De week van de loopbaan is een initiatief van Noloc, dé beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

Wil je je aanmelden klik dan hier voor de website van weekvandeloopbaanamersfoort