Hou de vaart er in; doe een vitaliteits APK!

Succesvol blijven op alle vlakken van je leven

Als professional en ondernemer al die verschillende ballen succesvol in de lucht houden; het is een intensieve way of life. Het beslaat een groot deel van je leven. Waarschijnlijk heb je er de afgelopen jaren nog een tandje bijgezet. Is alle inspanning nog wel in balans met de andere dingen die in jouw leven ook belangrijk zijn? Hoe zit het met jouw integrale vitaliteit?

  • Doe jij in je dagelijks werk genoeg werkzaamheden die je energie geven?
  • Heb je eigenlijk wel die vrijheid die je dacht te krijgen?
  • Hoe ga je om met stress?
  • Besteed jij je tijd in werk en privé aan de juiste dingen?
  • Verbeter jij jezelf nog steeds?
  • Hoe zit het met de fysieke fitheid?

Trek de lijn eens door? Is dat wat je wil? Is je antwoord op een van bovenstaande vragen een “nee” dan is het wellicht tijd voor een pas op de plaats. Waarom? Kun jij de komende 10 jaar zo doorgaan? Zorg dat jij in staat bent jezelf met energie te leiden! Blijf vitaal!

Je brengt je auto toch ook periodiek naar de garage om te voorkomen dat je stil komt te staan?

Hoe ziet dit dagdeel eruit?

Een dagdeel in een sfeervolle prettige omgeving voor een moment van reflectie. Met behulp van een integrale vitaliteitscheck krijg je inzicht in wat er voor nodig is om vitaal te blijven en te worden. Alle aspecten in je leven die van invloed zijn op jouw vitaliteit komen aan de orde zodat je inzicht krijgt in welke rol ze voor jouw spelen en hoe zij elkaar onderling beïnvloeden. De verschillende aspecten zijn: fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel, zingeving en zelfsturing.

Zo ontstaat een integrale persoonlijke stand van zaken. We gaan in gesprek over waar jij verbetering wilt. De uitkomsten vertaal je naar een actieplan.

Wat levert het op

De verschillende vlakken in je leven staan weer in het juiste perspectief. Je gaat naar huis met de wetenschap dat je de juiste koers vaart. Je weet waar je de winst kan pakken op onderdelen en hoe je die winst kunt verzilveren. Of je beseft dat het tijd wordt de koers te verleggen. Dit alles vanuit het perspectief dat je op termijn zowel privé als zakelijk succesvol wilt zijn.

Voor een complete APK vul je deze aan met de Werkenergie analyse, een APK voor je loopbaan. Klik hier voor meer info.

 

Meer informatie?

Neem dan contact op.