Wie is

Mijn naam is Jeanette Seesing (1964).

Als het mooi weer is ga ik graag met mijn gezin zeilen. We bedenken samen het doel van onze tocht en stellen vervolgens de koers vast. Tijdens de tocht letten we goed op de weer- en windomstandigheden om zo een optimale koers te vinden, vast te houden en bij te stellen. Op die manier proberen we er, gezien de omstandigheden, uit te halen wat er in zit.

zeil2

Het ‘eruit halen wat er in zit’ is ook een drijfveer in mijn werk.

Mijn achtergrond

Zelf heb ik diverse stappen gezet in mijn loopbaan. Ik ben gestart in ondersteunende functies en ben pas later naast mijn re-integratie en P&O werk gaan studeren (P&O). Na een aantal jaren trok de zakelijke dienstverlening en ben ik als intercedent, adviseur en vestigingsmanager werkzaam geweest. Op die manier heb ik de arbeidsmarkt goed leren kennen en heb ik tal van gesprekken gevoerd vanuit diverse rollen.

Het ondernemerschap trok en in 2005 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Het accent lag vooral op re-integratie vanuit WW. Vervolgens is het accent verschoven; steeds vaker begeleid ik nu mensen die zelf besluiten dat het goed is om een stap te zetten zodat zij zich blijven ontwikkelen, ze doen waar ze energie van krijgen en relevant blijven voor de arbeidsmarkt.

In deze periode heb ik mijn kennis op het vlak van ontwikkeling van mensen vergroot door het volgen van een opleiding bij de Academie voor coaching en counseling, bij de academie voor leven en werken en op het vlak van integrale leefstijlcoaching.

Ik ben lid van Noloc, de beroepsorganisatie van loopbaanprofessionals. erkend-loopbbaanprofessional

 

 

 

 

Meer weten?

Bekijk ook mijn LinkedIn profiel of neem meteen contact op.

Jeanette Seesing LinkedIn